Her ville alle nyheder omkring os eller hundene blive sat ind, så man kan følge med i hvad der sker hos os.

Nyheder

17.10.14 - Dobbeltudstilling i Dortmund
Vi havde en fantastisk udstilling i Dortmund, dog med lidt blandet resultater.
Dag 1:
Lapinlumon Quunloiste ‘Lilli’ charmerede sig helt til toppen og vandt Cert, Klub Cert, CACIB og titlen Herbstsieger 2014 and sidste men ikke mindst BIM.
Gottorp’s Ria Excellent and 3 plads. 


Dag 2:
Var lidt mere speciel, idet ingen fik CK i Championklasse.
Lilli Excellent og 1 plads. 
Ria Excellent og 4 plads. 

21.06.2015 - A-kuldet fylder 1 år

1 år er allerede gået siden vores første kuld blev født og de dejlige hvalpe har oplevet en masse i deres nye familier. 
Brorman Akinos og mor Ria, samt tante Lilli ønsker Alfrida, Arluq, Ainu og Archie en Rigtig dejlig fødselsdag og håber der er blevet tid til et lille ben eller 2 - Fra alle os fra Kennel Dreamlapin's Tillykke! :) 

A-kuld Dreamlapin's 1 år gamle

 

 

 

 

 

20.06.2014 - Hvalpene er flyttet - på nær 1 :)
Vi har besluttet os for at beholde Akinos, som skal blive boede her hos os.. :)

Vi ønsker alle hvalpene alt mulig held og lykke hos deres nye ejere og glæder os til at følge dem fremover:)

  • Dreamlapin'a Alfrida skal bo hos Jack og Anne-Mette, på Bornholm, sammen med deres 3 andre Finske Lapphunde.
  • Dreamlapin's Ainu skal bo hos Fam. Holebæk i Nordjylland, sammen med deres andre 4 Finske Lapphunde og kommer til at være eneste hane i hønseflokken :)
  • Dreamlapin's Archiebal, kaldet Archie skal bo hos Anders og Maria på Østerbro, hvor han skal være med til at skrue på biler med far og ud og kører dejlige turer.
  • Dreamlapin's Arluq skal bo hos Jacob, hvor at vi ved at Arluq bliver hans et og alt og han bliver en forkælet lille basse..
  • Og jaaa Akinos bliver i vores lille flok :)
Fællesbillede A-kuld

 

 

 

 
16.06.2014 - Den sidste uge med hvalpene inden de flytter. 
Det har været en fantastisk uge. Den har virkelig stået i hvalpesocialiseringens tegn. 

Sidste søndag stod den på første gå tur på gaden alene, og det var en stor oplevelse. Mandag var det skønt vejr og helligdag, og derfor tog vi ud til Den Gamle By i Dragør. Hvor der var masser af mennesker i alle aldre. En løbetur på den store græsplæne og en gåtur på den lille gågade, var et hit både i snor og i vogn. 

Tirsdag var vi så heldige at en børnehave havde sagt ja til at komme på besøg. Så der kom 7 børn, og legede og klappede hvalpene. Det syntes alle parter var hyggeligt – ja selv pædagogerne.
Onsdag var det store tjek-dag. De kom ud på klinikken og blev grundig tjekket, vaccineret og chippet. Det klarede alle fint- dog med et lille piv i ny og næ. Derefter var der fællesspisning i haven, hvor de hyggede sig. Torsdag var vi også på tur i seler og trækvogn, ned til et supermarked i nærheden. Her var der også en masse vi kunne hilse på, samt kører med elevator.
Fredag var en helt speciel dag, ikke kun for os og hvalpene, men også for de ældre. Vi var på besøg i et plejehjem, som tog i mod og med åbne arme. Her fik de ældre hvalpene på skødet og de løb rundt i opholdsrummene mellem deres ben. Det var en sand fornøjelse at se den glæde det bragte.
Her hilste hvalpene igen på en MASSE mennesker, samt så kørestole, gangstativer, rollatorer, stokke osv. Ja de havde også høns de fik lov og se, gik over en gangbro og kørte igen med elevator.
Lørdag og søndag har forgået i forhaven hos min mor, da der var vejloppemarked. Her kunne hvalpene følge med i alt hvad der foregik, hilse på hunde og hele kvarterets børn.
I dag har vi været ude på vores såkaldte hemmelige sted og hvor der er en lille strand, og hvor vi kan være helt alene. Her badede alle hundene og havde en fest.
Hvalpene er i dag 8 uger og hvalpepakkerne er gjort klar. Arluq er fløjet fra reden hertil aften.

14.06.2014 - På tur 
Idag er vi på tur ud og opleve verdenen.. Istarten foregår det fra vores lille vogn, men de små vil gerne hurtigt ud og se verdenen :) Vi var i Dragørs gamle by, hvor der var sol og masser af mennesker i alle aldre der gerne ville hilse og nusse. 
Tur Dragør by
 

 

 

 

 

 

 

 


10.06.2014 - Hvalpene er 6 uger gamle

Hvalpe 6 uger gamle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08.06.2014 - Lilli har fødselsdag.
Stort tillykke til den allerbedste Lilli med din 4 års fødselsdag.. Vores evige glade charmetrold, har nydt sin dag i selskab med hvalpene, som hun elsker.. Denne lille brune bjørn har fuldstændig stjålet vores hjerter med sit altid glade smil <3

Lilli fødselsdag 4 år

 

  

 

 

 

 
06.06.2014 - Hvalpene har fået navne :)
Hvalpene har idag fået navne, vi har tænkt, snakket, kigget på navne og snakket lidt mere og her er, hvad de små bamser kommer til at hedde:

Nr. 1 tæve -  Dreamlapin's Alfrida
Nr. 2 blå han - Dreamlapin's Archiebal
Nr. 3 grøn han - Dreamlapin's Ainu
Nr. 4 lyseblå han - Dreamlpin's Arluq
Nr. 5 hvid han - Dreamlapin's Akinos

Da det er vores første kuld, starter alle med A.. Vi håber at deres nye ejere bliver glad for navnene.. :)

04.06.2014 - Dejligt at bo i byen - gratis lydtræning!
Morgenen startede med at der var en lille brand i bygningen på den anden side af gade. Brandbiler og politibiler og udrykning for fuld skrue, så hver hvalp kom på armen og ud på altanen og kiggede på larmen, blink osv. Super god lydtræning, også er det jo bare at gribe chancen :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.05.2014 - Hvalpene i gode hænder
Idag havde vi besøg af en flok  af Marias søde veninder, som alle er Veterinærsygeplejersker. De var alle i kyndige hænder og fik den bedste pleje og socialisering:)

 

 

 

 

 

 


17.05.2014 - Socialisering og miljøberigelse.
Det betyder meget for os, at hvalpene har prøvet så meget som muligt. Vi gør meget ud af, at sørge for at hvalpene bliver socialiseret og prøver forskellige former for miljøberigelse.

De får blandet andet forskellige former for underlag, som styrker dem i at have prøvet noget forskelligt at bevæge sig på, når de kommer ud i den virkelige verden. Dreudover for de også forskelligt legetøj og lytter til lyd cd'er, samt indkøbte cd'er lavet specielt til hvalpe.
Hvalpene har indtil videre foruden vinyl gulvet, fået et plastik rør, som de gerne vil kravle over og lege med. Derudover har de fået en jordbær hule, som de kan ligge i, men den ser de lige lidt an, også kommer der nyt legetøj hver dag.  
Det nyeste indkøb fra USA, glæder vi os meget til at præsentere for hvalpene, også skal vi da nok lægge en lille video op :)  

På billedet ses røret, som er sjovt at lege med :)


15.05.2014 - Dejlig solskinstur
Så blev vejret endelig dejligt igen, og det skulle nydes mens hvalpene sov.

14.05.2014 - Flyttedag!

Hvalpene er idag flyttet fra hvalperummet og ind i stuen. Her har de fået lidt mere plads samt et andet underlag, nemligv vinyl. Det er mere glat og er en del af miljøberigelsen, samt ændring i forskellige underlag. 
De er glade for, at have fået mere plads og er også begyndt at få helt tyndt og opblødt mad til at starte med. 
Først skulle det lige ses an, og de skulle lige finde ud af hvordan man gør det, men nu er de der alle sammen når der bliver kaldt til lidt mad. 
 

11.05.2014 - Udstilling i Roskilde. 

Weekenden bød på DKK udstilling i Roskilde.. Lørdag var ikke lige vores bedste resultat.
Lapinlumon Quunloiste Exc, og 4 plads i champion klassen..
Men søndag kom vi stærkt igen!
Lapinlumon Quunloiste BIM (bedst i modsatte køn) og Cacib og ny international champion! Jubii!! 
Ria var hjemme og passe hvalpene og søndag fejrede hun mors dag, med et lækkert tyggeben. 

21.04.2014 - VI HAR FÅET HVALPE! 

Ria fødte i nat 5 dejlige hvalpe, 4 hanner og 1 tæve. Alle hvalpene er sorte med lyse aftegninger. En vejede 320 g, en anden 340 g og resten 380 g og 390 g. 
Både hvalpene og mor har det godt. Alt er gået fint og Ria har klaret det hele så flot. Vi er meget stolte af hende <3 

Følg hvalpene under hvalpe - og A-kuld eller tryk her.
Her under nyheder vil der fortsat komme til at stå lidt nyt om hvalpene.  

 

20.04.2014 - Ria syntes det er ved at være tungt! 

Ria er idag 62 dage henne og syntes at det er ved at være lidt tungt. Hun er stadig ved godt mod, vil gerne ud o gå tur - bare meeeget langtsomt. Hun har en god appetit og man må godt nusse og holde på mavsen. 

13.04.2014 - Rias fødselsdag.

Det er Gottorp's Rias fødselsdag.. Hun er blev hygget om, og ekstra nusset på den tykke mave. Derudover fik hun lækker røget sild og dejlige tørret godbidder.. Sidst men ikke mindst fik hun den største fødselsdagsgave længe - nemlig hendes fødekasse, som Kenni har lavet så fint. 

02.04.2014 - Mums noget lækkert foder!

Ria er glad for den nye foder jeg har taget med hjem til hende og hendes små hvalpe.. Mums siger hun! 

 

20.03.2014 - Jubii vi skal have hvalpe!

Nu har vi endelig fået bekræftet at Ria skal have hvalpe og vi glæder os rigtig meget.
Hvalpene vil være efter Gottorp's Ria og Lumiturpa Ilmari. 
Ilmari har A-hofter, PRA Fri og Øjenlyst Fri. Læs mere om ham under fanen kommende hvalpe eller tryk her.  

 

Marts 2014 - Vellykket tur til Finland

Ria er langt om længe gået i løbetid. Jubii!!! Ventetiden gik og vi kunne endelig pakke os sammen og komme afsted til Finland. Det var et lidt hård færgetur uden for meget søvn, men en lur i bilen og vi var klar til at kører over til Maria, Kennel Pakkasukonen. Ria og hendes kæreste Ilmari, havde nogle vellykkede parringer, og nu kan vi blot vente og håbe på at det bærer frugt :) 

 

31.12.2013 – Hvilket år det har været - igen! 

Året er omme og det er tid til at gøre status. Hvilket år det har været - både på godt og på ondt. Som med mange andre ting her i livet, bliver man blot mere erfaren og finder ud af noget om en selv, når det man brænder for desværre ikke lykkedes. Vi havde et stort ønske om at lave et kuld med Ria og Otto, men vi må erkende, at det var ligesom et slag i ansigtet, da vi fandt ud af at Ria desværre gik tom. I samme ombæring fandt vi også ud af, hvor meget det med at få hvalpe på Ria, og ikke mindst beholde en hvalp fra hende, betyder for os.
Det ramt os hårdt, men vi besluttede at vi måtte op på hesten og forsøge igen. Som med så mange andre dyr, kan de godt rykke deres løbetider, og vi er blot nødt til at væbne os med lidt tålmodighed, til det passer damen at gå i løbetid igen. Vi håber så inderligt at det lykkes, at få et kuld dejlige hvalpe efter hende, i det nye år.  

Vi kan dog også berette om alt det dejlige der er sket. Lilli kan tilføje endnu et par championater til hendes stambog, nemlig Ungarsk og Svensk Champion. Ungarsk Champion blev hun da vi var til World Dog Show i Budapest, Ungarn. Derudover er Lilli også blevet Klub Champion, efter at have fået rigtig flotte placeringer til Spidshundeklubbens udstillinger. I det nye år vil vi prøve at få det sidste CACIB til Lilli, derved bliver hun også International Champion.
Ria kan også tilføje endnu flere championater og en titel til hendes stambog.  Hun er blevet Norsk Champion, og derved bliver hun også Nordisk Champion. I Dortmund blev hun Spring Winner og fik certifikater, så hun kun mangler ét, så bliver hun også Tysk champion.
Til juleudstillingen blev hun kåret som klubvinder, da hun er den mest vindende tæve i år, indenfor Finsk Lapphund i Spidshundeklubben. Så det er vi RIGTIG stolte af.

Året har selvfølgelig også indeholdt meget andet end udstillinger. Maria er blevet færdiguddannet Veterinærsygeplejerske og derefter fastansat på Husum Dyreklinik, efter endt elevtid. Dette er vi rigtig glade for, og hun er meget glad for at kunne fortsætte der, hvor der også er mange muligheder.

Kenni har startet sit eget firma – Blyme Brolægning og Entreprise, som i det først år er gået rigtig godt.

Det har også været det helt store agility år, hvor begge hunde har nydt i stor stil at træne og arbejde med os. Vi har deltaget i et klubmesterskab, og her fandt vi ud af hvor dygtige de er, men så sandelig også, hvad der skal arbejdes med.

Her til slut på året har vi tilmeldt begge hunde som besøgshunde via Trygfonden. I foråret 2014 vil de så blive indkaldt til en samtale, mentaltest og adfærdstest, for at se om de egner sig. Det håber vi selvfølgelig meget på, så de kan glæde andre, lige så meget som de glæder os hver dag.

Lige inden jul, smuttede vi en 1-dags tur til Finland, for at kigge på den han vi ønsker at bruge til Ria, når hun kommer i løbetid igen. Han er rigtig fin og vi er fast besluttet på at han er et rigtig godt match for Ria. 

 

 

D. 23.12.2013 - Glædelig jul fra os!

 

D. 20.12.2013 - Finland tur/retur.

Vi har netop været en smut-tur i Finland, for at kigge på en han til Ria.
Han er rigtig flot og vi har besluttet, at det er ham hun skal parres med, ved næstkommende løbetid. Se mere under kommende hvalpe. 

D. 02-03.11.2013 - Udstillingsweekend og camping i Herning. 

Vi har været til en super hyggelig udstillingsweekend i Herning, hvor vi har camperet og hygget os med de andre lapphundefolk. Det har været en skøn weekend, og både to- og firbenet har hygget os.  Udstillingsresultaterne var ikke de bedste i denne omgang, men vi er stadig stolte af pigerne, som tager alt i stiv arm. 

1 dag; 
Lapinlumon Quunloiste (Lilli) exc. 4. Plads i champ klassen, med CK og 5 bedste tæve. 
Gottorp's Ria exc. 3. Plads i champ kl. CK og 4 bedste tæve. 
 
Udstillingsresultaterne var ikke de bedste i denne omgang, men vi er stadig stolte af pigerne, som tager alt i stiv arm. 

2. Dag; 
Lapinlumon Quunloiste (Lilli) exc. 5. plads i champ klassen. 
Gottorp's Ria exc 1. Plads i champ klassen, med CK og 2 bedste tæve med res. Cacib.
 
Udstillingsresultaterne var ikke de bedste i denne omgang, men vi er stadig stolte af pigerne, som tager alt i stiv arm. 
 

D. 05.10.2013 - Kursus med Lilli

Idag har Maria været afsted med Lilli til Fart og motivationskursus, for at få lidt mere fart i hende den lille på agilitybanen. Det syntes hun var rigtig sjovt og vi fik nogle fif, som vi helt sikkert skal hjem og prøve og træne videre på. 

D. 15.09.2013 - Udstillingsweekend i Sverige. 

Vi har været til udstiling i Sverige, hvor vi stillede både lørdag og søndag.
Hvilken trevlig helg, som svenskerne ville sige!! :) 

Lørdag i Sofiero Gottorp's Ria BIR (Bedst i racen) og Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' exc, 1 i åben klasse og 3 btk, samt CERT - og dermed Svensk champion!! Jubii..
33 hunde tilmeldt.

Søndag Mjöhult Gottorp's Ria BIM, og Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' exc, og 3. I åben klasse..
59 hunde tilmeldt..
 
Ihh hvor er vi glade over weekendens resultater, som vi vist kun kan være stolte af!!
 

 

D. 02.09.2013 - Frit løb på marken

I dag var vi ovre på vores ynglingssted og løbe frit.. Der fangede Maria et rigtig godt billede af Ria, som da lige skulle deles med jer. :) 

D. 03-04.08.2013 - Udstilling i Spidshundeklubben Fuglebjerg.

Efter en dejlig weekend i Lapphundefolkets selskab og 2 udstillinger overstået, er jeg nu tilbage i Kolding, og går det sidste skoleforløb i møde. 

Weekenden bød på udstilling i Fuglebjerg. De 2 dage var næsten ens:
Lørdag; Gottorp's Ria BIM (bedst i modsatte køn).
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' Exc, 2. plads i champ klassen, med CK, Klubcert og 3. bedste tæve. 

Søndag; Gottorp's Ria BIM (bedst i modsatte køn).
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' Exc, 2. plads i champ klassen, med CK, Klubcert og 2. bedste tæve. 

Så vi er rigtig godt tilfredse med weekendens resultater. 
Tak til alle for en skøøøn weekend, som indeholdte snak, grill og ultimativ hygge, camping og lapphundesnak i stor stil, med dejlige venner. 

 

D. 10.07.2013 - Svarene er kommet.

Så kom svarene fra Laboklin ind af døren.
Gottorp's Ria Pompes Fri. 
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' Pra bærer og Pompes Fri..

D. 27.06.2013 - Årets tjek hos dyrlægen og nye tests foretaget. 

Så har pigerne været til årets tjek..  Vaccinerne er givet og Lilli har fået taget blodprøve til PRA. Derudover har begge tøser fået taget en blodprøve til Pompes.. Så kan vi ikke andet end vente spændt på resultaterne :)

D. 16.06.2013 - Nye agility billeder. 

Pigerne er rigtig glade for at gå til agility, og ja det er vi også. Det er en sjov og anderledes måde at træne med dem på, og det er rart at se, hvor sjovt de syntes det er. De er helt på og kan næsten ikke vente, når bilen ruller op til træningspladsen. 

Se billeder under galleri

D. 08.06.2013 - Idag er det Lilli's fødselsdag

Hun bliver 3 år idag og dette fejrede vi ved en rigtig hyggelig tur på Roskilde Dyrskue, hvor hun hilste på en masse og mødte søde dyr. Derudover fik hun selvfølgelig også lidt ekstra lækkerier. 

 

D. 19.05.2013 - Ferie I Dortmund, Tyskland og Budapest, Ungarn.

Vi har været på en lille ferie, som startede med to dage i Dortmund, hvor den stod på  2 dages udstilling, der resulterede i både gode og mindre gode resultater:)

Gottorp's Ria blev BIR først dag og tog dermed certet og det tyske klub cert.
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' blev 2. Bedste tæve fik klub certet og CACIB.. 
2 dag blev alt vendt rundt, Lilli beholdt sin 2. Plads, og de fik begge to også klub cert denne dag. Så vi var okay tilfredse.

Vi havde en ’fridag’ mellem de 2 udstillinger, hvor vi var i Zoologiske have, i et stort tårn med restaurant og udsigt ud over hele Dortmund. Til sidst sluttede vi af med en god shoppingtur på hovedgaden J

Derefter drog vi mod Ungarn, Vi indlogerede os på en hundevenligt hotel, og derefter stod næste dag på CACIB udstilling i Budapest. Der blev vi mødt af et helt hold fra Finland, også så vores endnu mere hårløse ud end de gjorde i forvejen. Men det blev da til excellent til begge, og Lilli fik en 1. Plads i åben klasse og cert.. Ria fik en 2. Plads i champ. klassen, med Reserve cert.. Om aftenen hyggede vi og tog imod Jack og Anne-Mette, som også ankom til hotellet.

Dagen efter stod den på World Dog Show, som dog ikke var det bedste show for os. Ria fik en 2. Plads og Lilli Very good.. Men så begravede vi vores sorger i at shoppe en masse med hjem i boderne:) 

Den sidste udstilling var lidt sjovere, og var en speciel klub udstilling.. Der fik Lilli exc. og Cert. Ria blev BIR, fik Cert, blev Klubvinder, samt BIS4.
Derudover fandt vi ud af at Ria fik en titel i Dortmund og Lilli blev Ungarnsk Champion!! Så stolt af vores piger.

Vi sluttede af med at tage på stranden så de kunne komme ud og bade og løbe lidt rundt 

 

 

 

 

 

D. 13.04.2013 - Idag er det Ria's fødselsdag 

Hun bliver 4 år idag, og dette måtte fejres med en hyggelig tur og lidt ekstra lækkerier. 

D. 1 april - Endelig fik vi en plads. Vi er såå glade.Vi har efter 1½ års ventetid endelig fået plads til vores to piger på et agility begynderhold. De syntes begge det er super sjovt, og er allerede rigtig dygtige. Og nårh ja, så er vi vist også blevet ret bidt af det. 
 
D. 24.03.2013 - Udstilling i Malmø
 
Det gik rigtig fint Idag.. Hun fik excellent, og vandt åben klassen med CK. Derefter blev hun 4 bedste tæve, med res. Cert.. Lige ved og næsten slår desværre ingen mand af hesten, men flot med løs pels:) Vi må prøve igen på et tidspunkt, det skal jo nok lykkedes. 

D. 20.03.2013 - Ferie og udstilling i Norge. 
 
Vi er hjemme igen efter en på alle mulige måder skøn tur til Norge.. Vi fik besøgt nogle dejlige mennesker, kørt i flotte og sneklædte bjerge, gået ture i fjeldene, besøgt forskellige byer og bare nydt en skøn uge i hinandens selskab. 
Udstillingen i Kristiansand gik også over alt forventning.
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli'; fik excellent og en 2. plads i åben klasse.. Gottorp's Ria; blev BIM (Bedst i modsatte køn ) og er nu ny Norsk og Nordisk Champion.. Såå stolte af vores dejlige piger og glade over at vi kan tilføje 2 nye titler.. ♥

D.02.03.2013 Udstilling i Strøby.Idag stod den så på udstilling i Strøby med Spidshundeklubben. 
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli'; fik excellent og en 3 plads i championklassen. Gottorp's Ria; blev BIM (Bedst i modsatte køn) og fik en 4. plads da vi deltog i Seniorhandling.  
 
D. 10.02.2013 Øv ingen hvalpe til os i denne omgang. Ria havde desværre ingen hvalpe i maven. Vi vil prøve at parrer Ria igen ved næste løbetid, og håber derved på hvalpe i slutningen af 2013. 

D. 09.02.2013 Udstilling i Fredericia, Dansk Kennel Klub

Idag var vi til udstilling i Fredericia og det var kun Lilli vi skulle udstille. Hun fik Excellent og en 2. plads i Champion klassen, CK og blev 5. bedste tæve. Så det er vi fint tilfreds med. 

D. 31.12.2012 Året der gik :)

Året er ved at være gået og det har været et spænende og indbringende udstillingsår for os. Vi har fået en masse fede oplevelser og mødt en masse søde mennesker :) 

Vi har talt sammen og gjort status og det er hvad det er blevet til:

Lapinlumon Quunloiste ’Lilli’; har også klaret det rigtig flot, og er virkelig kommet efter det, det sidste år. Hun blev BIR til en udstiling med meget konkurrence, har fået flere res. Cert, res. Cacib’er både i ind og udland. Dette har ført til at hun har fået 3 danske certer og er dermed blevet Dansk Champion.
Til sidst blev hun den anden mest vindende lapphunde tæve i Spidshundeklubben. 

Gottorp’s Ria; er i alt blevet BIR 10 gange og BIM 6 gange. Derudover har hun fået 10 CACIB’er, 8 Certer i henholdvis; Sverige, Østrig, Tyskland og Polen, samt 4 Klubcerter. 
Til slut har hun fået tildelt nogle flotte tiltler; Svensk Champion, Klub Champion, International Champion, Nordisk Vinder 2012 og Polsk Vinder 2012. 
Som et sidste punktum blev hun den anden mest vindende Lapphund i Dansk Kennel Klub, den mest vindende Lapphund i Spidshundeklubben, og derudover fik en 3. plads som årets guldhund for hele Spidshundeklubben. 

Vi er meget stolte over begge vores piger og er super glade for de flotte resultater. 
Der skal lyde en stor tak til alle jer, som har været der og bakket op om os, og gjort udstillingerne til gode oplevelser :) 

I ønskes alle et rigtig godt nytår, og vi håber at se lige så meget til jer i 2013.D. 17.12.2012 Hvilken afslutning!
Årets sidste udstilling blev afsluttet med maner og vi kunne glæde os over de flotte resultater vi havde opnået i løbet af året. 
Gottorp's Ria blev BIM Og Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' 1. i åben klasse og 2. bedste tæve og et CERT.. Ja det sidste og dermed er hun nu Dansk Champion. Vi er så stolt over vores lille fis der nu også er i Champion klassen.. 

Derudover blev Ria den mest vindende Lapphund i spidshundeklubben og dermed klubvinder. 
Hun opnåede også en 3. plads som Årets Guldhund. 
I seniorhandling fik vi samlet en 2. plads for året. 
Utrolig mange flotte resultater vi fik med os hjem, og vi er stolte over vores pigers præstationer.

D. 06.12.2012 Sidste udstilling står for døren. Så står årets sidste og hyggeligste udstilling for døren. Nemlig årets juleudstilling med Spidshundeklubben. Der er kun 2 dage til og vi glæder os meget til en hyggelig dag i selskab med mage søde mennesker, deres dejlige lapphunde og julefrokost.
D.18.11.2012 Udstilling i Herning, med spændende titler!
Efter 2 dejlige dage i Herning kunne vi vende næsen hjemad og glæde os over nogle skønne timer i selskab med dejlige mennesker og ej at forglemme nogle viunderlige resultater :) 

Begge dage fik Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' Exc, 2. plads i åbenklasse og CK. Gottorp's Ria fik lørdag Exc, 1. i Championklassen, Ck og 2. bedste tæve..
Søndag blev Ria BIM og NORDISK VINDER 2012 :) SÅÅ fine resultater, på begge pigerne.. Der var meget konkurrence både fra Sverige og Norge..
Næste udstilling er først om 1 måned. Puha der er lang tid til, kan ikke huske hvornår der sidst er gået såå lang tid.. :)

D. 27.10.2012 For første gang til udstilling i Polen :) 
Efter weekendens strabadser kan vi nu tilføje to polske certer, 2 polske cacib'er, 2 x BIR og en POLSK VINDER TITEL til Ria.. Derudover har Lilli fået res. cacib begge dage og da Ria er international får hun begge to.. Hvilken dejlig weekend..!!
Derudover fik vi købt fine ting med hjem, nemlig senge til hundene, wetbeds, finsk lapphunde klister mærker, køleskabsmagnet osv.. Alt i alt 2 meget udbytterige dage.. :)

D. 14.10.2012 - Udstilling i Gjern med Spidshundeklubben.
Dejlig dag igår med lapphundefolket i Gjern til spidshunde udstilling.. 
Lapinlumon Quunloiste 'Lilli' exc, 2 plads i åben klasse og CK. 
Gottorp's Ria BIR og BIS 5. :) 
Derudover også en 1. plads i seniorhandling og en 2. plads i opdrætsklassen med Gottorp-teamet.. Så dejlig en dag med meget flotte resultater!! 

D. 05.10.2012 - International Champion ! 
Nu har vi fået brev retur fra FCI og Ria er nu officielt International Champion, så mangler vi kun at det bliver noteret på hundeweb :) 
 
D. 30.09.2012 - Dejlig dag i Rostock, Tyskland til udstilling 
Er hjemme igen efter udstilling i Rostock igår.. Det gik godt, og vi havde en skøn men lidt lang dag.. Op kl. 4 og først hjemme igen kl. 23.. Puha... 
Gottorp's Ria BIR, tysk specialklub Cert, Kennel klub cert og Cacib.
Lapinlumon Quunloiste (Lilli) exc, 2. plads og Res. Cert + Res Cacib. 
Eftersom at Ria ikke skal bruge sit Cacib, så har Lilli fået sit første udenlandske Cacib :) 
Stor konkurrence i ringen var der dog ikke meget af, så det må vi vente med til næste gang... Men vi havde det sjovt :) 
I store ring blev Ria valgt ud sammen med 5 andre, men fik desværre ikke nogen placering.. Vi er dog stolte over sådan en fin og udbytterig dag :)
 
D.08.09.2012 - Hundens dag i Tivoli. 
Idag stod den på hundens dag i Tivoli, KBH. Denne dag er der åbent for alle hunde. Da vi havde meldt os som racerepræsentant, var vi med til at gå i en raceparade. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor der var mange der kom over og spurgte interesseret til vores dejlige race. Vi fik snakket en masse og fortalt om dens dejlige temperament osv., også blev der da også delt nogle visitkort ud :) 
 
D. 02.07.2012 - Weekend på Bornholm. 
Udstillingen på Bornholm er ovre, og vi glæder os over de meget flotte resultater vores to piger fik.
Ria Blev BIM(bedst i modsatte køn) begge dage og et CACIB - derved er hun nu International Champion Jubii.. :)
Lilli blev 2. bedste tæve første dag og fik et Certifikat. Begge gjorde det virkelig godt. 
Vi nød de to dage på Bornholm, hvor vi spiste med Kennel Røntved og besøgte Kennel Skrædderbakken hos Jack og Anne-Mette.
Der grillede vi og hilste på de små nye hvalpe, som Brownie har fået. To dejlige dage, meeen vi kunne nu godt have brugt lidt længere tid.. :)
 
 
D. 29.06- 2012 - Afsted til bornholm 
Så drager vi til Bornholm for at udstille.
Der er udstilling med spidshundeklubben om lørdagen og Dansk Kennel Klub om søndagen. Det bliver rigtig hyggeligt. 
 
 
D. 21.05.2012 - Udstilling i Bredsten med Spidshundeklubben 
What a day!! 
Endnu en skøn dag overstået til spidshunde udstillingen idag i Bredsten. 
Lapinlumon Quunloiste (Lilli) excellent, bedste tæve i åben klasse, CK og 5 bedste tæve.. 
Gottorp's Ria BIR og BIS 1.. Hun blev altså den flottest hun på hele udstillingen!
Wow hvor er vi bare stolte!! Flotte, flotte placeringer! Vi kan ikke få armene ned.. :)

D. 10.05.2012 - JUBII VI HAR FÅET KENNELMÆRKE!
Så har vi fået bekræftet at vi får vores kennelmærke, nemlig Kennel Dreamlapins.. 
Nu kan vi officielt kalde os for en kennel. 
Vi mangler dog stadig at få vores kennelbesøg :) 
 
 
D. 01.04.2012 - HD og AD fotografering af Lilli 
Lilli er blevet HD og AD fotograferet. Hun har fået meget fine resultater, som er blevet skrevet ind på hendes side. 
HD: A 
AD: 0
 
Så mangler hun kun at blive øjenlyst og PRA testet - dette venter vi dog lidt med. 
 
Maria Szymanski & Kenni Blyme Løth | Holmbladsgade 102, 1, 2300 København S - Danmark | Tlf.: 40411338 | dreamlapins@gmail.com